we're back in business

Nu har vi inte jobbat med projektet Save the Dolphins på några månader, så då har det fått vara tyst på bloggen. Men nu är vi tillbaka för vi har återupptagit projektet igen! Vi jobbar just nu för fullt med att förbereda vårt material och monter som ska vara klart nästa vecka. Vi ska nämligen stå på UF-mässan i Malmö den 15 mars för att berätta om vårt projekt! Kul va? Bland alla UF-företag ska vi stå och berätta om den hemska delfinslakten i Japan och hur folk kan hjälpa till.

Vi ska göra vårt allra bästa för att informera så många som möjligt! För vi kommer definitivt sticka ut med våra blodiga delfiner, så folk kommer bli nyfikna. Bloggen kommer uppdateras före och efter mässan, och vi kommer såklart visa vår monter!


Kommentarer
Postat av: Simon Russell

Hejsan! Tycker det är grymt bra det ni gör, sitter själv just nu med ett gymnasiearbete om delfinslakten i Taiji bland annat. Såg filmen The Cove för någon månad sen och gick direkt in på OPS hemsida för att skriva på i namnlistan och sprida vidare informationen på facebook!:) ni gör det grymt bra, keep up the good work! bye!

2011-03-15 @ 13:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0