redovisning

Idag ska vi redovisa vårt delfinprojekt! Tyvärr har vi inte fått några sponsorer, eftersom företag vi har frågat har inte pengar till det. Men vi har lyckats med mycket annat! Vi har skramlat ihop 400 kronor och satt in till delfinerna. Vi har spridit information om vad som händer i Taiji till många personer som inte hade en aning innan. Och vi har skrivit till Ric O'Barry, mannen bakom The Cove. Igår fick vi svar, det kom ett brev från mannen som svarar på hans brev och mail. Han skrev att han tyckte det var jättebra att vi engagerade oss! Han föreslog att vi skulle försöka kontakta den svenska regeringen och fortsätta sprida information!


e-mail

Ni kan nu kontakta oss på rescuedolphins@live.se, om ni undrar något eller vad som helst angående bloggen, vårt projekt eller delfinerna.

spread the word

Om du inte har möjlighet att skänka pengar till SaveJapanDolphins.org, men ändå vill hjälpa till på något sätt - spread the word! Här är några exempel på vad du kan göra för att informera så många människor som möjligt.Berätta för folk du känner om vår blogg, och sprid bloggadressen!Hur många vänner har du på Facebook? Några hundra? Och de har ytterligare några hundra. Om alla sprider informationen om vad som händer i Taiji vet till slut flera tusen människor det. Så lägg in lite olika sidor på din logg (t. ex denna bloggen, djurskyddet, SaveJapanDolphins, namninsamlingen, TheCoveSverige.)Se dokumentären The Cove! Här är ett inlägg om olika sätt du kan se den.
Berätta sen om den för din familj och dina vänner. Skriv om den på Facebook, Twitter, din blogg, vad som helst.


Har du berättat för andra om delfinerna?


vill du skänka pengar?Gå in på denna sidan och bläddra ner lite, så finns där en knapp där det står "click here to donate". Klicka på den.Då öppnas denna sidan och där fyller man i hur mycket man vill skänka, och all information som behövs.

Varje litet bidrag är ett steg framåt, och allt uppskattas!

Har du skänkt pengar eller vill du göra det? 

Insamling

Igår kväll på öppethus gick Fanny Amanda och Rebecca runt med bössa för att samla in pengar mot delfinslakten. Lärare, elever och privatpersoner som var på skolan gav oss en slant. Slutsumman blev 393: - och idag ska vi fortsätta med insamling i bössa nere på stan där privatpersoner och företag kan hjälpa oss.
VI TÄNKER INTE GE UPP KAMPEN MOT DELFINSLAKTEN!
Kan vi inte rädda delfinerna, hur ska vi då kunna rädda människan?

bilder från öppet husIgårkväll stod vi här och jobbade med skärmen om vårt projekt!
Vi satte upp bilder och allt material vi har gjort.öppet hus

Just nu är det öppet hus på John Bauergymnasiet där vi går, och vi har pysslat med att sätta ihop en skärm för att visa upp vårt projekt. Bloggen är uppe på datorn och det står en bössa framme om någon vill skänka pengar. Perfekt tillfälle att informera fler, hitta sponsorer och dessutom berätta hur det är på denna linjen, med alla projekt och så!

640 nya underskrifterNamninsamlingen hade den 29 november 314 511 underskrifter, och idag, den 2 december, har 315 151 människor skrivit under. På tre dagar har alltså 640 nya personer gett sitt stöd till att stoppa delfinslakten! Helt fantastiskt, fortsätt så! Spread the word, berätta för alla du känner, lägg in länken till namninsamlingen på din Facebook, Twitter, blogg, vad som helst. Det tar inte många sekunder, men det gör stor skillnad!

 Har du skrivit under än?

tidningen
Nu har artikeln om vårt projekt publicerats i en lokal tidning! Vi är väldigt stolta och hoppas nu på att någon ska läsa artikeln och vilja hjälpa till!

Delfin dokumentären

Fanny och Rebecca sitter i skolan och ska kolla på the cove!

RSS 2.0